6 portioner.
500gr. oksekød ca. 6 %.
2 mellemstore aubergine.
50 g. Løg.
50 g. Revet gulerod.
250 g. Let mornay sauce fra Karolines køkken.
25 g. Philadelphia light.
2 spsk. lasagne krydderi.
60 g. Revet ost 13%.
1 tsk. Oregano.
1 dåse tomatkoncentrat (35g).
600 g. blandet salat efter eget valg.
Fremgangsmåde: Skær dine aubergine i tynde skiver og bag dem på bagepapir på 180grader varmluft, mens de bliver sprøde, kommer du kød og grøntsager i en gryde. Når kødet er brunet kommer du krydderi smøreost og tomatkoncentrat i. Du hælder nu cirka 2-3 dl vand i, lidt efter lidt til den stadig en andeles tyk. Lad den simre. Tag dine auberginer ud.
Læg først et lille lag mornaysauce, så kød og så aubergine. Sådan bygger du din lasagne op. Drys til sidst med ost og oregano. Bag din lasagne i 35 min ved 180grader.