Appen Sund Med Wulff – Hvor der lige nu er over 2500 medlemmer i gang med deres vægttab.

Den fåes både til App store og Androide.

Inde i appen vil du få din helt egen personlige profil, hvor du kan lave opslag i tidslinjen, dele billeder, kommentere på andres opslag og snakke med Wulff. Du vil modtage gratis lynkurer løbene, træningsprogrammer der kan udvikle og udfordre dig undervejs og ikke mindst daglig support og coaching fra Wulff personlig træner. Han står klar til at hjælpe dig hver dag med de spørgsmål du skulle have til kostplanen, vægttab, træningsprogrammer og træning generelt. Samt motivering til at gennemføre dit ønsket vægttab. Du får som medlem også indflydelse på hvad du ønsker der skal tages op af emner, laves af madvideoer mm. Appen kommer også til at indeholde temaer for klienter der har opnået deres vægttab, men ønsker råd og vejledning til at bibeholde deres vægt. Du vil modtage gratis produkter i appen til en værdi af 1000kr om måneden helt gratis.

I appen er der over 90+ gratis slanke opskrifter fra Sund med Wulff til cheat days og livet efter vægttab. Vi oploader 5 nye opskrifter om ugen.

Appen er udelukkende for mine klienter der har købt en skræddersyet kostplan til vægttab, på den måde er fælleskabet sikret for udelukkende klienter under vægttab. Du modtager sammen med dit produkt en personlig kode til appen. Hent appen med det samme via dette link eller direkte i din app store (søg på Sund med Wulff), så du er klar når du modtager din personlige kode https://applink.dk/wulff
Du bliver ikke bundet af et abonnement, der er ingen binding.

Prisen for medlemskab i appen efter de 2 mdr. er kun 129kr. for 3 mdr. abonnement.  

Guide: Hvordan opsiger jeg mit abonnement?
Hvis du vælger at blive i appen efter de 2 mdr. prøve periode er slut opkræves beløbet fra din iTunes-konto 24 timer inden prøveperioden udløber, det fornyes automatisk. Du kan styre abonnementet i brugerindstillingerne for iTunes, hvor du også kan slette den automatiske fornyelse. Du kan gå ud på hjemmeskærmen og ind i ‘Indstillinger’ på computeren og vælge ‘iTunes & App Store’. Tryk på Apple-id’et i toppen, ‘Vis Apple-id’ og ‘Abonnementer’. Du kommer til abonnementssiden, hvor du kan ændre eller afmelde abonnementet. Vi giver dig gerne support hvis du ikke ønsker at være en del af det store slanke fællesskab.

Samme guide er gældende for Google play.

Abonnementet er oprettet via din Apple eller Google Play konto og derfor har Sund med Wulff ApS ikke muligheden for at opsige abonnementet for dig.

Vi giver dig dog meget gerne support i at afmelde, hvilket er lige til for enhver :)!